DeVink Estates

Wie is DeVink Estates?

DeVink Estates is een onderdeel van Dhalia, een van Malta’s grootste en meest gerespecteerde makelaarskantoren. DeVink Estates  richt zich volledig op het verkopen en verhuren van vastgoed aan Nederlandse klanten. Onze doelstelling is om u van A tot Z te begeleiden met een verhuizing naar Malta. Om dit te kunnen realiseren maakt DeVink Estates gebruik van een exclusief netwerk om u de beste service en expertise te bieden. Wij begrijpen het belang van een persoonlijke introductie wanneer u met anderen zaken wilt doen.de vink estates
DeVink Estates is een pionier op het gebied van de promotie van Malta voor Nederlanders. Malta is klein van omvang maar heeft enorm veel te bieden voor jong en oud. Of  u het nu heeft over  het aangename klimaat, de culturele hoogtepunten of de financiële voordelen, DeVink Estates licht u graag in.
Maar DeVink Estates belooft u om u volledig te informeren en te begeleiden en wij stellen hoge eisen aan onze partners die wij gekozen hebben op ervaring, betrouwbaarheid, integriteit en moraal.

Waarom DeVink Estates?

Bij het kopen van onroerend goed komt heel wat kijken. Laat staan in een ander land waarvan voor u de regels minder bekent zijn. Laat u daarom goed informeren om achteraf problemen en misverstanden te voorkomen. Vertouw DeVink Estates.

DeVink Estates vertelt u graag meer over:

• De geschikte locatie met de voorzieningen die bij u of uw familie passen
Woont u liever midden in de middeleeuwse straten van Valletta met een groot aanbod van gezellige traditionele restaurantjes en de vele kulturele activiteiten of waait u liever in de avond uit aan zee in het prachtige rotslandschap bij Pembroke? Zoekt u een geschikte locatie om uw kinderen groot te brengen of een plaats waar u in alle rust uw pensioen kunt houden?
• Het soort vastgoed dat u op Malta kunt vinden
Zoekt u naar een ultramoderne flat of penthouse met zee uitzicht of houdt u meer van de characteristische stadhuizen of misschien wel een landhuis?
• Financieren van vastgoed en richtprijzen voor het soort vastgoed per locatie
Met de kennis van de voor u geschikte locatie en soort vastgoed, wat zijn de vraagprijzen waar u rekening mee moet houden? Kunt u in Malta in aanmerking komen voor een hypotheek? Hoe regelt u dat?
• Verhuizen vanuit Nederland naar Malta
Hoe verhuist u uw meubels? Hoe zit het met de gezondheidszorg, uw pensioenenfonds en andere uitkeringen? Hoe wordt uw kapitaal belast in Nederland en in Malta? Hoe registreerd u uwzelf in Malta en welk belastingsstelsel is voor uw belastingtechnisch het meest voordelig?

U zult waarschijnlijk nog meer vragen hebben. Bekijk onze website op www.devinkestates.nl of neem contact op door een e-mail te sturen naar info@devinkestates.nl of bel naar +356 7947 1194.

Comments are closed.


Provided by orange county fountain repair