Holland Malta Services

Holland Malta ServicesNaast het transporteren van persoonlijke spullen van en naar Malta heeft Holland-Malta Services een drietal diensten ontwikkeld voor het doen van aankopen in Nederland. Het gaat om alles van IKEA, alles van de Makro en een heel assortiment frozen foods. We zetten ze naast elkaar op een rijtje, zodat u er makkelijk en snel mee kunt werken.

IKEAWij bemiddelen nu al ruim een jaar bij aankoop, transport en uitlevering van alle denkbare meubels en andere spulletjes uit ´s werelds grootste woonwarenhuis. Klik op het IKEA logo voor alle verdere informatie op onze site!

 

HGTOnze leverancier van diepvriesproducten. Op hun website kunt u zelf kijken wat ze zoal hebben en dit vervolgens bij ons aanvragen. Let op: hier bestellen we uitsluitend diepvriesproducten. U kunt zelf niet via deze site bestellen, dat kan alleen via de Holland-Malta Services.  Klik op het logo voor alle productinformatie.

 

Vast in ons assortiment zitten nu al:

Kroketten, doos 28 stuks x 80 gram, prijs per doos € 17,30

Bitterballen, doos 100 stuks x 20 gram, prijs per doos € 18,35

Fricadellen, doos 40 stuks x 80 gram, prijs per doos € 17,70

MakroOok altijd zo in de weer met Senseo koffie, drop en hagelslag  in de bagage te stouwen? Dat hoeft niet meer, want wij kunnen voortaan gebruik maken van de Makro groothandel. Naast bedrijfsinkopen doen veel kleine ondernemers hier ook gewoon boodschappen en dat is precies wat we voor u kunnen doen. Vrijwel alle foodproducten kunt u in elke gewenste hoeveelheid bestellen en wij zorgen dat het afgehaald kan worden op ons vaste afhaalpunt in Swieqi. Alleen diepvriesproducten en dagvers producten vallen buiten onze Makro service. De Makro heeft ook een zeer grote afdeling non-food en ook daarvan kunt u bestellen wat u wilt. Op de site van de Makro kunt u al hun folders vinden, klik op het logo en ontdek wat de Makro allemaal te bieden heeft. Voor transport, verzekering en administratie rekenen wij 25% op de verkoopprijs van de Makro.

Comments are closed.


Provided by orange county fountain repair