Madliena Lodge

De NIM is een club van Nederlanders en voor Nederlanders waarbij het sociale karakter erg belangrijk is maar waarbij ook een belangrijke plek is weggelegd voor business.
Deze twee uitersten hebben, hoezeer zij soms ook uiteen mogen lopen, ook belangrijke overeenkomsten. Een van die overeenkomsten is dat er veel besproken wordt tijdens een borrel.
De maandelijkse borrel avonden van de NIM nemen daarom ook een belangrijke plek in op de jaar kalender van de NIM.

Na een uitstapje gemaakt te hebben naar Casablanca, waar wij terecht konden nadat Madliena Cottage haar deuren sloot, zijn wij blij weer in ons oude ‘Clubhuis’ terecht te kunnen.

Onder de nieuwe naam Madliena Lodge heet het nieuwe management ons van harte welkom bij het geheel gerenoveerde restaurant en lounge bar. U zult zien dat de parkeer gelegenheid en het uitzicht nog terug doen denken aan het oude etablissement en dat nu alles nieuw is. Vergeet ook niet het geweldige restaurant op uw lijstje te zetten voor een heerlijk avondje uit.
De NIM is trots om Madliena Lodge als het nieuwe onderkomen voor de borrel aan te mogen kondigen en nodigt alle leden uit om iedere eerste woensdag van de maand te komen borrelen.

Image may contain: outdoor, possible text that says 'MADLIENA LODGE RESTAURANT & LOUNGE 1'

Comments are closed.


Provided by orange county fountain repair