Nederlanders in Malta

 

Welkom bij NIM, Nederlanders in Malta.

NIM staat voor gezelligheid, gezellig een drankje drinken en even bijpraten met andere leden tijdens de borrelavond. Soms voorafgaand aan een presentatie van voor leden interessante onderwerpen, zoals inkomstenbelasting, hier in Malta in vergelijk met die in Nederland. Of over de laatste ontwikkelingen op telecommunicatie. Toch een belangrijk onderwerp, zeker gezien onze eiland status. Deze presentaties worden gehouden door ter zake deskundigen.

NIM staat voor excursies naar plaatsen waar je anders niet komt. Het bestuur van deze Nederlandse club organiseert met regelmaat uitjes naar interessante locaties, soms met een historische achtergrond, soms naar een productie bedrijf, die artikelen maakt waar je je bij afvraagt “ hoe wordt dat gemaakt”?

NIM staat voor de een zomer BBQ. Een gelegenheid die altijd veel belangstelling heeft, mede geholpen door het uitstekende klimaat waar we hier in Malta van genieten.

Maar NIM staat ook voor kontakten leggen met andere nog werkende Nederlanders in Malta en het uitwisselen van gegevens en ervaringen. Het is het adres voor informatie voor expats of iedereen die informatie zoekt. Informatie wat te doen onder bepaalde omstandigheden, maar ook wat niet te doen. NIM heeft niet de oplossing voor al uw mogelijke problemen, maar kan u altijd in de juiste richting sturen, mogelijk gemaakt door de diverse achtergronden van de leden, waarvan sommigen al meer dan 20 in Malta of Gozo wonen. Deze vereniging van Nederlanders is hierdoor een vraagbaak voor iedereen die over emigratie denkt, hier al woont of wellicht zakelijke contacten wil leggen.

Kortom NIM is er voor iedere Nederlander, die naar Malta komt of er al woont.

NIM, Nederlanders in Malta, voor U.

Comments are closed.


Provided by orange county fountain repair