Bestuur

Stanley Muller (Voorzitter)

Stanley Muller (Voorzitter)

Stanley Muller is sinds 2018 voorzitter van de NIM en sinds 2015 woonachtig op Malta. Opgegroeid in Holten (Ov.) waar hij naast zijn werk binnen het bedrijfsleven en dorpsgemeenschap diverse bestuursfuncties heeft vervuld. Met het aantrekken van relatief jonge bestuursleden hoopt de NIM meer jongere Nederlandstaligen woonachtig op Malta te kunnen binden aan de NIM. Stanley is naast bestuurslid van de NIM werkzaam in de Automotive Industrie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met duiken, varen, boksen en muziek maken.

Geoffrey Philippens-Feyen (Penningmeester)

Het is niet zo vreemd dat Geoffrey Philippens-Feyen de penningmeester is. Hij werkt graag met cijfers en met zijn financiële achtergrond is Geoffrey een waarde voor de NIM. Zakelijk is hij betrokken bij diverse bedrijfsovernames. Na opgegroeid te zijn in België heeft hij zijn studententijd doorgebracht in Maastricht. Geoffrey woont sinds 2015 op Malta en heeft zijn draai gevonden in Mellieha. Naast zijn werk is hij vaak te vinden in de sportschool. Tevens geniet hij met regelmaat van het culinaire aanbod op het eiland en verzorgt hij de wijnen die tijdens onze NIM-activiteiten worden geserveerd.

Jurgen Rekkers (Bestuurslid)

Jurgen Rekkers is binnen de NIM voornamelijk verantwoordelijk als audiovisuele dienst (AVD). In deze rol zorgt hij dat de internetsite en sociale media up-to-date zijn, functionaliteit van de techniek tijdens presentaties werkt, de technisch en grafische lay-out van digitale documenten er strak uitzien en wellicht het meest belangrijke; mooie foto’s maken tijdens de NIM-activiteiten. Jurgen is opgegroeid in Leiden, heeft zijn studententijd doorgebracht in Enschede en woont sinds 2001 op Malta. Naast zijn freelance job als IT-specialist is hij ook werkzaam in de toerisme & immigratie sector. Daarnaast spendeert hij veel tijd aan zijn hobby als fotograaf. Jurgen zit sinds 2013 in het NIM-bestuur.

Robbert Brand (Bestuurslid)

Robbert is sinds 2020 lid van de NIM en in 2022 toegetreden tot het bestuur. Hier houdt hij zich bezig met digitalisering binnen de NIM en het aantrekken van nieuwe leden. Robbert is opgegroeid in de Nederlandse stad Brielle, onder de rook van Rotterdam, waar hij zich jarenlang heeft beziggehouden met de automatisering en digitalisering van de zware industrie in Nederland. Hier in Malta zet hij deze lijn door met zijn eigen bedrijf AIVHY LTD. Naast zijn werk geniet hij graag van de vele goede culinaire gelegenheden op het eiland en houdt van reizen.

Rogier van Esveld (Bestuurslid)

Rogier van Esveld opgegroeid in Heemstede en vervolgens zijn pubertijd doorgebracht in Maasmechelen alvorens hij zich in 2015 op Malta vestigde. Rogier is afgelopen Februari toegetreden tot het bestuur. Naast zijn enthousiasme kent hij de leuke spots op Malta waar je lekker kan eten, uitgaan en feesten. Met Rogier binnen het bestuur hopen wij ook om een brug te kunnen slaan naar de relatief jongere Nederlandstalige expats woonachtig op Malta. Woonachtig aan de rand van Paceville/Swieqi houdt Rogier zich zakelijk bezig met finance en logistics voor een groot trade bedrijf. In zijn vrije tijd wandelt hij graag en speelt online games

Comments are closed.


Provided by orange county fountain repair