Bestuur

Stanley Muller (Voorzitter)

Stanley Muller (Voorzitter)

Stanley Muller is sinds 2018 voorzitter van de NIM en sinds 2015 woonachtig op Malta. Opgegroeid in Holten (Ov.) waar hij naast zijn werk binnen het bedrijfsleven en dorpsgemeenschap diverse bestuursfuncties heeft vervuld. Met het aantrekken van relatief jonge bestuursleden hoopt de NIM meer jongere Nederlandstaligen woonachtig op Malta te kunnen binden aan de NIM. Stanley is naast bestuurslid van de NIM werkzaam in de Automotive Industrie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met duiken, varen, boksen en muziek maken.

Geoffrey Philippens-Feyen (Penningmeester)

Het is niet zo vreemd dat Geoffrey Philippens-Feyen de penningmeester is. Hij werkt graag met cijfers en met zijn financiële achtergrond is Geoffrey een waarde voor de NIM. Zakelijk is hij betrokken bij diverse bedrijfsovernames. Na opgegroeid te zijn in België heeft hij zijn studententijd doorgebracht in Maastricht. Geoffrey woont sinds 2015 op Malta en heeft zijn draai gevonden in Mellieha. Naast zijn werk is hij vaak te vinden in de sportschool. Tevens geniet hij met regelmaat van het culinaire aanbod op het eiland en verzorgt hij de wijnen die tijdens onze NIM-activiteiten worden geserveerd.

Jurgen Rekkers (Bestuurslid)

Jurgen Rekkers is binnen de NIM voornamelijk verantwoordelijk als audiovisuele dienst (AVD). In deze rol zorgt hij dat de internetsite en sociale media up-to-date zijn, functionaliteit van de techniek tijdens presentaties werkt, de technisch en grafische lay-out van digitale documenten er strak uitzien en wellicht het meest belangrijke; mooie foto’s maken tijdens de NIM-activiteiten. Jurgen is opgegroeid in Leiden, heeft zijn studententijd doorgebracht in Enschede en woont sinds 2001 op Malta. Naast zijn freelance job als IT-specialist is hij ook werkzaam in de toerisme & immigratie sector. Daarnaast spendeert hij veel tijd aan zijn hobby als fotograaf. Jurgen zit sinds 2013 in het NIM-bestuur.

Jeannette van Reeven

Jeannette van Reeven (Secretaris)

De rol van secretaris wordt ingevuld door Jeannette van Reeven (68 jaar). Jeannette stond samen met Ted aan de oprichting van de NIM, alweer 17 jaar geleden. Met haar jarenlange ervaring, kennis over de leden en met veel contacten op het eiland is zij het middelpunt van de NIM. Hiervoor is Jeannette in 2019 bekroond tot erelid. Zij spreekt de mede-Nederlanders zowel woonachtig op het eiland als de overwinteraars die elders verblijven dagelijks. Jeannette woont sinds Februari 1985 op Malta. Naast de dagelijkse randzaken omtrent de NIM houdt zij van lunchen en gezelligheid.

Mail to

Rogier van Esveld (Bestuurslid)

Rogier van Esveld opgegroeid in Heemstede en vervolgens zijn pubertijd doorgebracht in Maasmechelen alvorens hij zich in 2015 op Malta vestigde. Rogier is afgelopen Februari toegetreden tot het bestuur. Naast zijn enthousiasme kent hij de leuke spots op Malta waar je lekker kan eten, uitgaan en feesten. Met Rogier binnen het bestuur hopen wij ook om een brug te kunnen slaan naar de relatief jongere Nederlandstalige expats woonachtig op Malta. Woonachtig aan de rand van Paceville/Swieqi houdt Rogier zich zakelijk bezig met finance en logistics voor een groot trade bedrijf. In zijn vrije tijd wandelt hij graag en speelt online games

Ted Bartelings (bestuurslid)

Oud-voorzitter, Erelid en oprichter van de NIM, een behoorlijke titel waar menig baron jaloers op zal zijn. En of, we hebben het over Ted Bartelings. Ted woont sinds 1995 op Malta en was samen met Jeannette de grondlegger van de NIM. Na 10 jaar voorzitter te zijn geweest heeft Ted in 2013 het stokje overgedragen. Ted heeft op veel plekken op de wereld gewoond, waaronder in Afrika. Daarnaast heeft hij gediend bij het Korps Mariniers. Met zijn kennis en ervaring heeft het NIM-bestuur in 2019 gevraagd of Ted weer wilde toetreden en toegevoegd (ere) bestuurslid.

Comments are closed.


Provided by orange county fountain repair